Enklare

Genom många års erfarenhet av fordonsbranschen har vi samlat på oss mycket kunskap. Skall du sälja eller köpa bil, mc, båt, eller något annat? Då kan vi hjälpa er till en bättre och säkare affär där vi alltid finns tillhands som är en del i vårt koncept.
Säkrare

Det här är ett tryggt sätt för dig som säljer eller köper ditt fordon. Vår förmedling sköts i första hand via telefon för en bättre kontakt och för att kunna ge er en större trygghet med hjälp av vår kunniga personal. Vår tanke är att kunna hjälpa er att genomföra en säkrare affär. Som många känner till finns det en del oseriösa saker som förekommer på nätet där en del tråkigt nog blivit avskräckta av. Därför kontaktar fler kunder oss som vi är tacksamma för. Tack vare vår kunniga personal har vi också möjligheten att undersöka olika detaljer, ställa vissa frågor osv. Där ni som privatperson kanske inte har erfarenhet eller möjligheten till.
Klokare

Vår affärsidé är inte bara unik. Den är också klok i stället för att bygga en bilhall - eller rättare sagt en massa bilhallar över hela Sverige - har vi byggt en databas. I den lägger vi all vår informationen. På det viset kan vi också hålla ner våra kostnader där ni som kund skall slippa betala för som vi anser att många gör idag.
Snabbare

Vi ser alltid till att våra kunder skall känna sig trygga med oss och även göra en snabb och seriös affär. Vi hjälper er genom hela försäljningen där vi alltid finns tillhands. Vårt mål är att hålla en god service och att er försäljning eller det ni söker skall leda någon vart.

Copyright © 2018 JNCars Luxury and Classic All Rights Reserved
´
 Hem